TurboHost en Triple Interactive gaan samenwerken

Trots willen wij u informeren over de samenwerking tussen Turbo Host en Triple Interactive. Turbo Host is alweer bijna 5 jaar actief en Triple Interactive is zelf al 20 jaar actief met ICT. Nu hebben wij onze krachten gebundeld onder de naam Triple Interactive. Onder deze nieuwe naam zullen wij VPS, colocatie, webhosting en domeinregistraties gaan verzorgen zoals u dat al gewend was van Turbo Host. Fijn om te weten is dat wij dezelfde tarieven hanteren als Turbo Host.

Voorlopig verandert er niets: wij zullen het komende jaar gebruiken om in kaart te brengen waar verbeteringen mogelijk zijn. Wél zullen wij eerdaags starten met de integratie van het technische beheer van uw domeinnamen naar ons nieuwe platform.

Naast VPS servers, Colocatie, domeinregistratie en webhosting kunt u ook bij ons terecht voor uw overige ICT-zaken. Heeft u problemen met uw internetaansluiting, telefonie of computers in het algemeen? Dan helpen wij u graag verder. Dit geldt ook als u problemen met uw huidige website heeft, of een nieuwe website nodig heeft: ons team staat altijd voor u klaar!