Portfolio

Bekijk hieronder verschillende projecten en websites waar wij als organisatie trots op zijn!

Medisch Centrum West

Huisartsenpraktijk Medisch Centrum West is gevestigd in Waddinxveen, op de Mozartlaan 2-4. Op deze locatie bevindt zich een huisartsenpost en een apotheek. U kunt hier terecht voor al uw medische vragen en gebreken. De praktijk heeft een kwaliteitskeurmerk van de NPA.

Administratiekantoor Gouda

Administratiekantoor Gouda verzorgt al sinds jaar en dag de boekhouding en financiële administratie van menig bedrijf, organisatie en eenmanszaak in Gouda en omgeving. De naam Administratiekantoor Gouda is destijds gekozen om de eenvoudige reden dat het administratiekantoor in Gouda is gevestigd.

Hotel Zum Alten Brauhaus

Zum alten Brauhaus, een gezellig, landelijk gelegen hotel in het groene hart van het mooie Eifeldorpje Dudeldorf. Zum Alten Brauhaus is gevestigd in de Zuid Eifel op anderhalf uur rijden van Maastricht in deze voormalige dorpsbrouwerij.

Blok Gouda

Blok Gouda is specialist op het gebied van condenspotten en condensaatafvoer. Dankzij de oplossingen van Blok Gouda zijn industriële bedrijven in staat kosten te besparen en wordt het milieu minder belast. De producten worden breed toegepast in de chemische-, farmaceutische- en voedingsindustrie.

Creafort

Sinds 1922 bedenkt en ontwikkelt het Nederlandse merk Creafort, meubelen met een zorgvuldige afwerking en oog voor detail. Hierbij houdt Creafort veel rekening met duurzaam produceren door gebruik te maken van de nieuwste productietechnieken.

Patissiers Femke en Sander

Femke en Sander maken in hun patisserie en chocolaterie in Reeuwijk hun producten op ambachtelijke wijze en gebruiken daarbij hoogwaardige ingrediënten.

AK Maatwerk

AK Maatwerk draagt zorg voor een naadloze verwerking van maatwerk producten (kunststof- en aluminium kozijnen en bij passende zonwerings- en hor systemen), met een gewenst eindresultaat en met veel plezier gecreëerd.

Shell

Shell heeft meer dan 1000 Shell stations in de Benelux in gebruik. Om op een eenduidig manier te communiceren zowel nationaal, internationaal als regionaal, heeft Shell een Brand portal nodig. De prestatie voor Araneum overtrof alle verwachtingen. Elke dealer en retailer hebben volledig toegang via de self-service omgeving. De Shelldealers kunnen nu hun eigen campagne materialen maken en shopbestellingen efficient plaatsen.

Sodan

Sodan® Coatings heeft unieke oplossingen voor het herstellen en onderhouden van o.a. gepoedercoate oppervlakken, metalen, kunststoffen, Glas, RVS etc. Met Sodan's unieke coatings wordt de levensduur van (door zonlicht) verweerde en aangetaste oppervlakken verlengd.

One 2 Wash

Dagelijks staat het Team van One 2 Wash op 3 vestigingen klaar om uw auto te wassen. Op alle vestigingen word gedacht aan het schone milieu, o.a. waterrecycling, biologische shampoo's en reinigingsmiddelen.

Euser Speciaal Transport

Euser Speciaal Transport bestaat meer dan 75 jaar. Altijd inspelend op behoeften van de klant is het uitgegroeid tot bedrijf die alles wat groot, lang en zwaar is vervoerd, maar Euser begon ooit in Barendrecht als groenteboer, die met paard en wagen in Rotterdam langs de deuren ging.

Deltaport Donatiefonds

Het DeltaPORT Donatiefonds is ondergebracht in een gezamenlijke stichting waarin Havenbedrijf Rotterdam en Deltalinqs participeren. Met het fonds onderstreept het haven- en industriële bedrijfsleven haar maatschappelijke betrokkenheid

Logo-Droomparken

Droomparken

Beleef meer dan je verwacht bij Droomparken. We laten je dromen graag uitkomen bij het zoeken naar jouw perfecte vakantiebestemming of jouw eigen tweede huis. Je vindt onze vakantieparken op de mooiste locaties in Nederland: op de Veluwe, aan zee, in het prachtige Limburg of het bruisende Noord-Holland. Sinds kort vind je ons ook in Spanje! Van tiny house tot luxe vakantiewoning, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Lasopleiding Gouda

De wortels van Lasopleiding Gouda liggen in het ambachtsonderwijs en gaan terug tot het begin van de 20ste eeuw. Wij komen voort uit SBB Gouda Lasopleidingen en zijn sinds 1988 een zelfstandige stichting voor voortgezet en middelbaar vakonderwijs.

Dille & Kamille

Het plezier van mooi servies, het gemak van keukengereedschap dat goed in de hand ligt, de verleidelijke geur van kruidenthee, de zachtheid van zeep. Een bijzonder accent op een alledaags product. Dat is wat het leven aangenaam maakt. Dat is Dille & Kamille.

NHL Stenden

NHL Stenden heeft campussen in Noord-Nederland én in het buitenland. Ieder jaar kiezen ruim 25.000 studenten ervoor om een deel van hun studie aan één van onze vestigingen in het buitenland te volgen. Bangkok, Bali, Port Alfred of Qatar? Je hebt de wereld aan keuzes!

Hogeschool Utrecht

Met hoogwaardig onderwijs en onderzoek werkt Hogeschool Utrecht aan innovatie en professionalisering van de beroepspraktijk en de ontwikkeling van talent. Zo dragen we bij aan de sociale, culturele en economische ontwikkeling van een open, rechtvaardige en duurzame samenleving.

Nederlandse Keramiek Opleiding

De Nederlandse Keramiekopleiding is hét adres in Nederland voor hoogwaardige ambachtelijke keramiek opleidingen. De Nederlandse Keramiekopleiding komt voort uit de Stichting Bevordering Beroepsopleidingen Gouda (SBB Gouda). Al meer dan 100 jaar verzorgen SBB en haar voorgangers ambachtelijk keramiek onderwijs.

Koningsstal

Koningsstal Infracare is een ingenieursbureau voor projecten in de buitenruimte. Vanuit onze vestiging in Wijk bij Duurstede hanteren wij korte lijnen naar onze klanten. Koningsstal Infracare is opgericht in 2003 en bouwt sinds die tijd succesvol aan ‘care’ voor de Infrastructuur en de buitenruimte.

Metamorfase

Trainen, adviseren en coachen van ondernemingsraden is maatwerk. Dat is mijn ervaring in elk begeleidingstraject medezeggenschap.

Kamstra transport

Kamstra Transport is een transport bedrijf en een dynamische dienstverlener voor een aantal vaste opdrachtgevers en heeft duurzaamheid als speerpunt.

Gemelos22

Boekingskantoor Siroco Nederland BV is een reisorganisatie met uitsluitend de focus op de persoonlijke en directe samenwerking met u en onze eigen accommodatie Gemelos 22 in Benidorm.

Tilburg University

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Heylen Warehouses

Heylen Warehouses ontwikkelt, verhuurt en beheert state-of-the-art logistiek- en bedrijfsvastgoed. Zowel in Nederland en België realiseerden we reeds meer dan 850 000 m2 aan gebouwen waarbij hoogwaardige kwaliteit, architecturale meerwaarde en duurzaamheid centraal staan.

Jumbo Supermarkten

Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken.

La Place

Bij La Place kennen we dát gevoel maar al te goed. En daarom doen we het altijd op onze manier. Met goede mensen, goede ingrediënten en goede recepten. Want het smaakt gewoon beter als het elke dag vers is.

Hogeschool Rotterdam

Bij Hogeschool Rotterdam studeren ruim 39.000 studenten en er zijn zo'n 4.000 medewerkers werkzaam. Het opleidingsassortiment bestaat uit een breed aanbod in bijna alle onderwijssectoren.

Erasmus University Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam, dat daarbij veelal fungeert als een levend stadslaboratorium.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend gesprek of een kop koffie!