MijnInternet en Triple Interactive gaan samenwerken

U heeft inmiddels een e-mail ontvangen van Flaxe/MijnInternet B.V. en u ontvangt binnenkort een brief van Triple Interactive B.V. over de overname van de hostingactiviteiten.. Via deze pagina geven wij u aanvullende informatie.

Vooralsnog verandert er weinig voor u in technische zin. Momenteel maakt u gebruik van DirectAdmin, dit zullen wij blijven aanbieden.

Administratief verandert er wel iets. U zult vanaf 1 november 2020 facturen ontvangen vanuit Triple Interactive B.V. Uw tarieven blijven hetzelfde als bij Flaxe/MijnInternet. Daarnaast is er een nieuw klantenportaal voor u beschikbaar. Ook zal de communicatie anders verlopen. U kunt ons tijdens kantoortijden bereiken op ons vaste nummer. Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar. Natuurlijk kunt u ons ook altijd een e-mail sturen.

Wat ook verandert, is de breedte van de dienstverlening. Triple Interactive B.V. bouwt en onderhoudt ook websites, geeft advies over uw infrastructuur en maakt software op maat. Als u vragen of problemen heeft, of gewoon nieuwsgierig bent naar de mensen achter de organisatie, aarzel niet en bel (010 - 262 1773 ) of e-mail (support@triple-interactive.nl) ons.

Wij kijken er naar uit u te leren kennen!