Wilt u een WordPress website, wij helpen u.

Of heeft u een WordPress website en wilt u deze verhuizen, ook dan helpen wij u.

WordPress, simpel in gebruik.

Uw eigen website beheren? Dat kan met een CMS (Content Management System).

Bel of e-mail ons voor een afspraak, dan kunnen wij u een passende website voor een vaste prijs aanbieden. Heeft u al een website maar is deze verouderd? Wij nemen de inhoud (teksten en afbeeldingen) van uw oude website over en maken een nieuwe moderne website. U kunt ook onderstaand formulier invullen zodat wij contact met u opnemen.

Als basis voor de website maken wij gebruik van WordPress. Door middel van thema’s of zelfgemaakte template files is de opmaak van pagina’s aan te passen, zodat er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van de standaardvormgeving die WordPress levert. Ook zijn er talloze plugins beschikbaar die allerlei functies aan de website toevoegen.

WordPress website op monitor

Waarom kiezen voor een WordPress website?

Webshop

Wordpress biedt veel mogelijkheden voor een webshop waarbij het beheren vrij eenvoudig is. Koppelingen met betaalmogelijkheden waardoor bezoekers met o.a Ideal kunnen betalen behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.

Een website met uw wensen

Heeft u speciale wensen voor uw website? Wij zorgen ervoor dat uw wensen in vervulling komen.

Responsive design

Responsive Design is op het moment erg populair. Responsive Design houdt in dat de website niet vast staat maar mee schaalt met de grootte van het scherm. Hierdoor wordt de website netjes weergegeven op telefoon, tablet, laptop en alle andere formaat schermen.

Blog systeem

Wilt u dat bezoekers van de website een account kunnen aanmaken en reacties kunnen plaatsen. Dit is ingebouwd in WordPress en kunnen we voor u realiseren.

De voordelen van WordPress

WordPress is gebruiksvriendelijk

WordPress is geschikt voor mobiele weergave

WordPress biedt eindeloze design-opties

WordPress onderhoud

Naast het ontwikkelen van WordPress websites bieden wij ook onderhoudspakketten voor WordPress websites aan.
Een nieuwe WordPress website zal voor onbepaalde tijd probleemloos werken. Wanneer een WordPress website jaren onaangeraakt blijft en de onderdelen niet geüpdatet worden dan zien we dat er conflicten/problemen ontstaan. De ontwikkelingen gaan snel in de ICT en het is aan te raden om de onderdelen van de website (plugins, thema's en WordPress zelf) altijd up-to-date te houden.

WordPress onderhoud
WordPress onderhoud

Wij onderhouden uw WordPress website, voor u een zorg minder!

Lees meer...

Interesse in een WordPress website?

Neem contact op voor een offerte of als u vragen heeft.