Triple Interactive maakt voor u op maat gemaakte software.

Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Op maat gemaakte software, waarom?

Wat zijn de redenen waarom u zou kiezen voor op maat gemaakte software?

Heeft uw bedrijf behoefte aan (op maat gemaakte) software of wilt u een nieuwe website? Dan bent u bij Triple Interactive aan het juiste adres.

Triple Interactive is sinds 2001 actief met het ontwikkelen van software. In de loop der jaren heeft Triple Interactive veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van software voor zowel grote als kleine organisaties. Bent u op zoek naar een oplossing voor uw software behoeften, dan kunt bij ons rekenen op een persoonlijke behandeling met ondersteuning en advies.

Wij denken actief met u mee en vertalen uw strategie en doelstellingen naar concrete informatieoplossingen welke wij vervolgens ontwikkelen, implementeren, en voor u kunnen onderhouden.

Wij laten uw wensen uitkomen!

Software op maat

Heeft u een speciale taak die geautomatiseerd kan worden? dan is dit bij ons geen probleem!
Doordat wij al ruim 15 jaar ervaring hebben met het ontwikkelen van software zijn wij gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke, professionele systemen.

van boekingssysteem tot boekhoudsysteem, heeft u een probleem die doormiddel van software op maat opgelost kan worden. neem dan contact met ons op, samen kijken wij hoe wij deze software het beste kunnen implementeren in uw organisatie.

Bekijk ons portfolio voor een kijkje in ons werk.

Wat is software op maat ?

Software op maat

Softwareontwikkeling op maat is het proces van het ontwerpen van softwaretoepassingen die voldoen aan de specifieke behoeften van een persoon of een bedrijf. In tegenstelling tot commerciële (kant-en-klare) software, zijn aangepaste opties meestal gericht op specifieke problemen.

Een voorbeeld van een kant-en-klare software zijn programma's
als Microsoft Office. Een programma die de documenten en bezoeken van een patiënt voor een lokale kliniek registreert, zou daarentegen een voorbeeld zijn van software op maat.

Projecten waar wij trots op zijn

Gemelos22

Booking tool

De wens van Siroco voor de Gemelos website was dat er een booking tool moest komen waarop men een vakantie kon boeken.

Hiervoor hebben we dan ook een eigen WordPress plugin gecreëerd zodat deze goed aansluit op de administratieve systemen van Siroco.

De plugin zorgt ervoor dat er een vakantie geboekt kan worden, betaalt kan worden, een factuur gestuurd wordt en dat dit vervolgens ook nog allemaal administratief in orde is bij Siroco zelf.

Bekijk hier de website!

 

Hogescholen

Webshops + koppeling boekhouding

Voor verschillende hogescholen zoals; Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Utrecht, NHL Stenden, Tilburg University en Erasmus University Rotterdam hebben wij een webshop gebouwd.

Deze webshops zijn gemaakt voor de studenten van de hogescholen. Bij de webshops zit een koppeling aan de boekhoudingsprogramma's, zodat als iemand een aankoop doet, dit meteen goed wordt afgehandeld. Bij een aantal webshops hebben we ook nog een stukje automatisering toegevoegd.

Samen met de verschillende hogescholen zijn we tot een resultaat gekomen waar zowel de klant als wij zelf tevreden mee waren.

Meer weten? Bekijk ons portfolio!

 

Interesse in software op maat?

Neem contact op voor een offerte of als u vragen heeft.