Microsoft Office 365

Met Microsoft 365-abonnementen krijg je de volledig geïnstalleerde Office-apps: Word, Excel, PowerPoint, Outlook en nog veel meer.

Wat is Office 365?

U kunt Office 365 Zakelijk zien als de digitale versie van uw werkplek met opslag in de Cloud. Erg handig voor bijvoorbeeld uw administratie. Met Office 365 hebt u uw documenten altijd bij de hand. Of u nu thuis, op de zaak of zelfs in het buitenland bent. Met één wachtwoord hebt u toegang tot al uw zakelijke gegevens, email en OneDrive.

Wees productiever met Office 365

Dankzij de flexibiliteit van de cloud kun je altijd bij je bestanden, op je computer op kantoor of je laptop thuis. Microsoft 365 (voorheen Office 365) is het vertrouwde Office waar je graag mee werkt. Met Office 365 heb je het hele jaar de beste mogelijkheden!. Al deze applicaties zijn automatisch up-to-date. Je krijgt Word, Excel, PowerPoint, Outlook en de rest van de Office-producten voor online werken. Met Microsoft 365 zijn je documenten altijd up-to-date en deel je ze waar en wanneer je maar wilt.

Bekijk de agenda's van collega's, zie wanneer ze online zijn en stuur ze een chatbericht. Vergader online of werk tegelijkertijd aan dezelfde documenten. Naast vertrouwde programma's, zoals Word en Outlook, bevat het ook apps waarmee je beter communiceert, samenwerkt en meer voor elkaar krijgt. Je krijgt support van ons Microsoft-gecertificeerde supportteam en een gegarandeerde uptime van 99,9%. Op je favoriete apparaten, wanneer je maar wilt en waar je ook bent.

Exchange Online Plan 1

Exchange Online Plan 2

Microsoft 365
Apps for Enterprise

Microsoft 365
Business Basic

Microsoft 365
Business Standard

Office 365 op 5 apparaten
 ❌
Office Online: Webversies

Teams (Chatten, vergaderen & samenwerken aan documenten)

OneDrive voor Bedrijven

 1 TB  1 TB  1 TB
Exchange e-mail, agenda’s, antispam (+ domeinkoppeling)

50 GB
100 GB
50 GB 50 GB

€  2,89 p/m

€ 6,03 p/m

€ 11,- p/m

€ 3,61 p/m

€ 9,45 p/m

*Prijzen worden weergegeven exclusief btw.

Interesse in een Office 365 pakket?

Neem contact op voor een offerte of als u vragen heeft.

    Bereikbaar via Whatsapp!