Op maat gemaakte websites & software

Op maat gemaakte websites & software

Heeft uw bedrijf behoefte aan (op maat gemaakte) software of wilt u een nieuwe website dan bent u bij Triple Interactive aan het juiste adres. Triple Interactive is sinds 2001 actief met het ontwikkelen van software. In de loop der jaren heeft Triple Interactive veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van software voor zowel grote als kleine organisaties.

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw software behoeften, dan kunt bij ons rekenen op een persoonlijke behandeling met ondersteuning en advies. Wij denken actief met u mee en vertalen uw strategie en doelstellingen naar concrete informatieoplossingen welke wij vervolgens ontwikkelen, implementeren, en voor u kunnen onderhouden. Wij leveren hierbij een totaaloplossing vanaf analyse tot onderhoud.

Wij bieden de mogelijkheid om websites  met ons Content Management System (Content Beheer Systeem) uit te rusten. Hiermee is het mogelijk uw eigen website eenvoudig en zonder veel technische kennis op internet aan te passen en te beheren.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om uw mogelijkheden in kaart te brengen.